Kapsäkki Kasperi casanova

Saimme Kasperin lapsiperheeltä sijoitusvaihtona yhdessä Kittyn kanssa. Kasperi oli n. 3,5v ja Kitty 1,5v. Kasperi on venäjäntuonti, eikä hänelle oli hankittu suomessa papereita, vaikka venäjänkieliset onkin. Sirutimme aikanaan Kasperin kun tatuointi oli epäselvä.

Koiraperheeseemme kuului tuolloin myös rescue koira, jota Kasperi pomotti ja päätimme sijoittaa Kasperin äidilleni, jotta hänen tulisi liikuttua myös ulkona. Kasperi onkin tähän asti palvellut lenkki- ja seurakaverina mainiosti.

Kevään aikana Kasperilta poistettin kaikki hampaat, jotka olivat menneet huonoon kuntoon, kun ei enää antanut hammakiviä poistaa eikä linimentit ja pesut enää auttaneet. Kustannus oli yli 600 € ja onnistui hyvin riskistä huolimatta.

Kasperilla on vanhemmiten (s:2006) sydämen läppä löystynyt ja tarvitsisi pikaista sydämen kartoitusta ja lääkitystä loppu elämäksi. Nestettä ei keukoihin ole vielä kertynyt, mutta yskiminen on jatkuvaa. Kustannus arvio n. 350-450€.

Päätinkin luoda keräyksen Kasperin terveyden ylläpitämiseksi ja eliniän pidentämiseksi. Tätä blogia voi  jakaa esim. syntypäivälahjoituksia varten. Lahjoitusta kerätään kunnes ensimmäinen lasku on maksettu. Pienikin summa riittää.

 

Tilinumero on FI 8515 1596 30000 7362 9

Viite 764 19829

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: